LAKÓAUTÓ BÉRLÉS

TOP termékek

Tanúsítvány

SSL Certificate

WEBOLDALUNK ÁTMENETILEG NEM KÍNÁL SZOLGÁLTATÁST, AMENNIYBEN TERMÉKKEL KAPCSOLATBAN LENNE KÉRDÉSE, KÉREM HÍVJON BENNÜNKET!

Információk

Elérhetőség
Szállítás
Fizetés
Kapcsolatfelvétel
Elérhetőség
Cégnév / Név:
Bio Trade Hungary Kft.
Cím:
1107 Budapest, Száva utca 9.
Telefon:
Áruház neve:
lakoautovilag.hu
Adószám:
24931823-2-42
Cégjegyzék szám:
CG-09
Kapcsolattartó neve:
Bagdán Antal
Kapcsolattartó telefonszáma:
06309554452
Kapcsolattartó e-mail címe:
Szállítás

Személyes átvétel telephelyünkön

Ha a megrendelt termékek ÁTVEHETŐEK, ÉRTESÍTÉST küldünk e-mailen keresztül a rendeléskor megadott e-mail címre vagy telefonon keresztül vesszük fel Önnel a kapcsolatot. Az értesítést követően az ÁTVÉTELRE RUGALMASAN van lehetőség. Míg nem értesítjük, a megrendelt termékeket nem lehet átvenni.
A személyes átvétel az eladó telephelyén INGYENES szolgáltatás.
A személyes átvételre csak előzetesen megrendelt termékek esetén van lehetőség (a helyszínen nem lehet vásárolni) az alábbi címen:
Shalev Center, 1107 Budapest, Száva utca 9., Bio Trade Hungary Kft. A Shalev Center a Basa utca és a Száva utca közvetlen találkozásánál található.

Pick Pack Pont

A Pick Pack Pont-ok frekventált helyeken megtalálható Relay és Inmedio hírlapüzletek. Az ilyen költséghatékony, személyes áruátvételt biztosító Pick Pack Pont-ok már országszerte több száz helyen vannak jelen.
Maximálisan szállítható súly/csomag: 20 kg. Maximális csomagméret: 60x60x60 cm.

DPD futárszolgálat

dpd
A DPD Európa egyik vezető csomag szállítmányozási szolgáltatója.
Maximálisan szállítható súly/ csomag: 31,50 kg.
Amikor a megrendelt termék átadásra kerül a futárcég (DPD) részére az Eladó e-mailben értesítést küld a Vevő részére. A futárcég e-mailben ad értesítést Vevő részére a küldemény átvételének a napján, illetve e-mailben értesíti a Vevőt, hogy melyik nap érkezik a küldemény. A megrendelt termékeket a futárcég előzetes telefonos egyeztetés nélkül szállítja ki a megadott címre hétköznapokon 8-17 óra között. A futárcég csak ebben az időintervallumban kézbesít, így kérjük olyan szállítási címet adjon meg, ahol ebben az időintervallumban át tudják venni a csomagot. Felhívjuk szíves figyelmét, hogy napon belül a futárcég meghatározott időpontra nem tud kiszállítani. Kérést tudunk közvetíteni a futárcég felé, amit rendeléskor jelezhet, de sajnos nem garantált, hogy azt a futárcég tudja vállalni. Sikertelen kézbesítés esetén a futárcég még egyszer próbálkozik a kiszállítással. Ebben az esetben a futárcég vagy értesítést hagy vagy e-mailt küld vagy a rendelésben megadott telefonszámon felveszi a Vevővel a kapcsolatot, hogy egyeztessenek az újabb kiszállításról.
Fizetés

Készpénzzel a helyszínen

A helyszínen, személyes átvételkor bankkártyás fizetésre nincs lehetőség, csak készpénzes fizetésre.

Előre utalással

Amennyiben ezt a fizetési módot választja kérjük a megrendelt termékek értékét utalja át a visszaigazoló e-mailben szereplő Raiffeisen Bank-nál vezetett bankszámlaszámunkra a rendelési kód feltüntetésével.
Az utalást CSAK akkor indítsa el, ha visszajeleztük a termékek elérhetőségét.
Az összeg megérkezése után készítjük össze a csomagot személyes átvételre vagy feladásra.
Számlatulajdonos: Bio Trade Hungary Kft.
A számlaszámunk: (HU62) 12012204-01558232-00100003
SWIFT: UBRTHUHB

Utánvéttel

A megrendelt termékek ellenértékét átvételkor, az átvételi ponton vagy a kézbesítő futárnak kell kifizetni. Ehhez kérjük válassza az utánvétes fizetést. A legtöbb átvételi ponton és futárnál akár bankkártyával is tud fizetni.

Bankkártyás fizetés

Bankkártyás fizetés a Simple rendszerén keresztül:
Kapcsolatfelvétel
Kötelező kitölteni!
Kötelező kitölteni!
Kötelező kitölteni!